Azbane Skäggolja 50ml - Vetiver & Cardamom

249  SEK


Skäggolja Vetiver & Cardamom 50 ml

Free of mineral oil, Silicone, Sulfate, Phosphate, Paraben, Colorants

Azbane beard oil med arom av Cedarwood & Nutmeg är en maskulin skäggolja för den som önskar utstråla elegans och sofistikering. Med denna olja så motverkar du problem såsom torr hud, döda hårsäckar och störande klåda. Vår skäggolja ökar skäggets naturliga lyster, den främjar en finare skäggväxt och parfymerar ditt skägg med en lätt arom.

Denna produkt är framtagen från naturliga och organiska tillsatser och gör torrt och skadat skägg till ett minne blott. Med Azbanes skäggolja – Cedarwood & Nutmeg i ditt badrumskåp kommer ditt skägg vara ständigt prydligt och dofta gott.

Användning: Denna olja används med bäst effekt efter dusch eller tvätt av skägget. Applicera ett fåtal små droppar utspridda över ditt skägg och kamma därefter ut oljan för att uppnå den form på skägget du är ute efter.

Egenskaper: Den här skäggolja är rik på antioxidanter och ett tillflöde av dessa leder till ett mera lätthanterligt, glansigare och mjukare skägg. Du tar aktiv kontroll över återfuktning och får på så viss ett mycket hälsosammare skägg och sundare tillväxt. Varje flaska kommer med en praktisk pipett som gör det enklare att applicera den mängd olja som passar just dig och ditt skägg.

Volym: 50ml glasflaska med pipett.

Top Notes: Pear, Lentisk, Ginger, Cardamom

Middle Notes: Melon, Marine Accord, Cashmere Wood

Base Notes: Amber, Vanilla, Vetiver

*Gratis frakt på ordrar över 500kr
**annars 69 kr per order.