virka

Nya hipstertrenden: Virka dina egna kläder

Om du letar efter en ny hipstertrend att hoppa på, så behöver du inte leta längre än till virkning! Detta hantverk gör en comeback på ett stort sätt, och det är av goda skäl. Det är ett utmärkt sätt att skapa unika plagg som speglar din personlighet. Vi har samlat lite inspiration på alla de olika typer av kläder du kan skapa. Så låt oss inspirera dig till att ta upp en ny hobby!

Bohemiska klänningar

Tunna sommarklänningar sets är det som gäller på TikTok just nu. De kan enkelt tillverkas med lättviktsgarn och lite tålamod. Om du vill prova denna trend rekommenderar vi att du använder bomulls- eller linnegarn för bästa resultat.

@henripurnell 🌊 crochet dress tutorial is up on my yt channel #crochet ♬ As It Was – Harry Styles

Virkade klubbkläder

Om du är mer av en nattuggla behöver du inte oroa dig, det finns en virkad trend för dig också! Det kan exempelvis vara att virka en triangel bikini-topp och en tajt pennkjol. Den här trenden handlar om att vara självsäker och ha roligt. Så var inte rädd för att experimentera med olika färger och texturer.

@amazingishgrace i actually avoid telling people at all costs bc i’m sHy hAhaHa 👉👈 #crochet #thriftflip #diy #styleinspo ♬ I did it myself – Keltie

Funky cardigans

Om du inte gillar klänningar är det inga problem! Du kan också göra några fantastiska Harry Styles-inspirerade koftor. Den här looken är perfekt för alla som vill lägga till lite edge till sin garderob. För att få den här looken behöver du använda ett mediumtjockt garn och en överdimensionerad virknål. Du gör sedan koftan genom att virka klassiska virkrutor (tänk mormorsfilt), och sedan sätta ihop dessa med muddar. Dessa koftor är perfekta att lägga över t-shirts och jeans, och du kan anpassa färgerna efter dina favoritfärger. Vi garanterar att du kommer att vända huvuden när du bär den här outfiten!

@marthavegat Outfits básicos para que toda la atención esté en el cardigan 😍❣️ #tiktokfashion #crochet #harrystylescardigan ♬ Adore You – Harry Styles

Handväskor

Sist men inte minst kan du också virka dina egna handväskor. Detta är ett utmärkt sätt att ge en personlig touch till vilken outfit som helst. Dessutom är det ett perfekt sätt att använda alla rester av garn som du har liggande.

@yelieth_ Chunky purse 🖤- pattern by @Kay Knots – #crochet #crochetbag #crochettiktok ♬ amor eterno – !

Vi hoppas att detta har inspirerat dig att prova denna nya hipstertrend! Att virka är också ett utmärkt sätt att göra något unikt till dig själv eller som en present till någon speciell person. Så vad väntar du på? Ta fram virknålarna och börja virka dina egna kläder idag!